Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 5850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat tarta
  • 1 kg spanac proaspat
  • 250-300 g branza feta (sau orice alta branza)
  • 6 bilute de mozzarella
  • 2 linguri cu smantana
  • lapte
  • 2 oua
  • ulei
  • faina
  • oregano
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella:

Spalam spanacul.si apoi il oparim  in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi il pasam .Adaugam branza ,smantana, un ou  si mixam.Obtinem o pasta pe care o condimentam cu sare(daca branza este prea sarata atunci nu mai este nevoie),piper macinat si oregano.

Ungem o forma de tarta cu ulei si tapetam cu faina.Asezam o foaie de aluat in forma astfel incat sa imbracam cu aceasta si peretii formei.Cu ajutorul unei furculite facem cateva intepaturi in foaia de aluat .si apoi rasturnam pasta de mai sus.Incorporam din loc in loc bilute de mozzarella pe care le-am taiat in doua.Acoperim cu cealalta foaie de aluat.Batem un ou cu lapte(o lingura) si turnam peste aluat.Dam la cuptor..Lasam sa se rumeneasca.

Va astept la masa!Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ricotta si spanac