Tarta foietaj

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2012 | 8312 vizualizari

 

a fost pregatita ca mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foietaj
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cascaval feliat (3 felii)
  • 1/2 pachet miez de lapte (Delaco)
  • cca. 100 gr. cascaval ras
  • ierburi de Provence
  • masline verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj:

Am decupat foietajul dupa forma tavii.

L-am potrivit in tava, am uns intreaga suprafata cu bulion, am asezat bucatile de cascaval feliat,maslinele verzi, apoi cascavalul ras, la final am decorat cu miez de lapte si deasupra am "aruncat" resturile de aluat ramase de la decupatul dupa forma rotunda a tavii.Am condimentat cu ierburi de Provence si am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit pana s-a rumenit.

A fost delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza