Tarte cu branza de capra si masline

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 4537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr aluat foietaj
  • 1 ou, batut
  • 250 gr branza de capra, sfaramitata
  • o mana de masline negre, taiate felii
  • o mana de patrunjel proaspat tocat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu branza de capra si masline:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Ruleaza aluatul pe suprafata de lucru si taie din el 20 cercuri a cate 5 cm diametru.Folosind o forma de cerc pentru taiat, mai mica (de 3-4 cm diametru), marcheaza (apasand usor) cele 20 de cercuri, facand astfel o margine.Impunge cu o furculita centrul cercurilor.
Periaza cercurile de aluat cu ou batut, presara in centrul fiecareia branza de capra si masline feliate si da-le la cuptor 20-25 minute, pana cand s-au umflat si s-au rumenit.Inainte de a le servi presara-le cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu branza de capra si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pachetele mic dejun, cu aluat foietaj