Știucă umplută

de DinDragostePentruGatit in Peste, 2 Apr 2012 | 4807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ştiuci potrivite;
  • 1 păstrăv mic;
  • 2 cepe mici;
  • 1-2 cartofi;
  • 3 felii pâine;
  • 3 ouă;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 legătură mărar;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • puţin busuioc;
  • ulei de măsline;
  • piper;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Știucă umplută:

Se pregăteşte ştiuca: 

- se taie capul;

- se scoate pieliţa - la început cu ajutorul cuţitului, după care am tras cu mâna;

- capetele se păstrează;

Se pregăteşte umplutura:

- carnea rămasă după ce s-a scos pieliţa nu mi-ar fi ajuns să umplu ambele ştiuci aşa că am adăugat un păstrăv mic;

- am scos oasele şi am tocat carnea cu ajutorul robotului de bucătărie;

- se toacă ceapa, usturoiul, verdeaţa;

- cartoful se dă la răzătoare;

- se adaugă ouăle, pâinea (înmuiată în lapte), condimentele;

- se umplu ştiucile, nu foarte îndesat, se fixează capul (l-am cusut chiar);

- se stropeşte cu ulei de măsline şi se pune în cuptor timp de aproximativ 50 minute;

- se taie după ce s-a răcit.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Știucă umplută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta