Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mar 2016 | 2468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine integrala
  • 6 ciuperci
  • otet din vin alb
  • 1 rosie mare sau 4 rosii cherry colorate
  • o mana varza Kale sau spanac
  • 1 lingura branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Tabasco)
  • 1 fasie bacon din carne de curcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage:

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie. 

Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1 lingura ulei, o lingura otet din vin alb si putin sos picant si se amesteca. 

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mic, se aseaza ciupercile cu lamelele in jos si rosiile cu partea taiata in jos, iar langa se aseaza felia de paine si baconul. 

Se lasa la gatit 10-15 minute, intocand painea la jumatatea timpului. 

Se scoate painea pe o farfurie, iar in ultimele minute de gatire a ciupecilor, se adauga varza Kale, sare si piper. 

Se aseaza varza kale pe paine, apoi branza Cottage, rosiile si bacon. Se stropeste totul cu putin sos picant, sare,piper iar langa se aseaza ciupecile. 

TIPS-URI

1

Calorii per portie: 247

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

CameliaR 1

29.03.2016, 22:44

Geanina87 1

30.03.2016, 08:42

bun

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Ceva fin"