Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta

de sandytza in Ficat, 9 Iun 2009 | 13715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 500 gr ficatei de pui
  • 1 pahar lapte
  • 5 linguri smantana
  • faina
  • sare , piper, boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta:

Se prajeste ceapa in ulei, se adauga boiaua si apoi ficateii. Se adauga apa cat sa se acopere si un pic de sare. Se lasa la fiert completand intruna de apa sa nu scada prea mult. Cand ficateii s-au fiert se face o ingrosala din faina cu lapte si smantana si se adauga peste ficatei in cratita . Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]