Tocanita cu ardei copti si carne de porc

de Moni_alex in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2015 | 20316 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu legume proaspete preferata de familie pe timpul verii.
Se poate face si cu carne de vitel sau piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe mai mari
  • 5 ardei rosii copti
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ardei copti si carne de porc:

Carnea de porc se taie bucatele potrivite si se pune cu uleiul sa se caleasca putin intr-un ceaun.

Se curata ceapa, se taie julien, se adauga peste carne, se sareaza putin si se adauga 1/2 pahar de apa se se inabuse la foc mic pana se inmoaie ceapa.

Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare sau la robot si se adauga peste compozitia de pe foc.

Se lasa sa fiarba bine apoi se adauga ardeii copti taiati bucati mai mari inclusiv zeama pe care au lasat-o acestia.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la focx mic la cuptor pentru 30 de minute.

Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjel verde proaspat si se serveste cu mamaliguta.

POFTA BUNA!

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate adauga si usturoi in tocanita, dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ardei copti si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti