Tocanita cu ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri de post, 27 Mai 2010 | 4454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • ceapa
  • pasta de rosii
  • faina
  • marar
  • sare
  • piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:

Am spalat, curatat si tocat ciupercile si ceapa.

Am calit ceapa in putin ulei pana a devenit sticloasa apoi am adaugat ciupercile. Am pus foarte putina apa deoarece ciupercile lasa si ele apa. Cand ciupercile s-au facut am adaugat pasta de rosii amestecata cu o lingura de faina. Am mai lasat pe foc pana a fiert bine si faina impreuna cu pasta de rosii. Am adaugat marar, 2 catei de usturoi pisati. sare si piper dupa gust.

Am servit alaturi de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu orez si ciuperci