Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

de Constelatialeu in Pui, 25 Aug 2014 | 7934 vizualizari

 

Aveam o punga de legume mexicane,ratacita prin frigider si am zis sa-i fac felul......felul doi,ca peste unu am sarit....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g aripioare
  • 320 g amestec mexican Bonanza
  • 300 g fasole fideluta galbena
  • 3 ardei capia copti
  • 4 cepe potrivite
  • 1 legatura de marar
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta:

Mai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat ulei si apoi am pus aripioarele sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit aripioarele,le-am scos din cratita si am adaugat ceapa taiata marunt.Am lasat-o sa se caleasca pana a devenit aurie si am adaugat ardeiul copt taiat bucatele mici.Am lasat cca 15 min la foc mic si am adaugat sare si piper dupa gust.Apoi am adaugat mixtul de legume si o cana de apa si am lasat sa fiarba cca 20 min.La final adaugam aripioarele si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de Tocanita din aripioare de pui, servita cu cus cus