Tocanita de ardei copti

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Aug 2013 | 5001 vizualizari

 

Reteta este una din preferatele mele .De cate ori o fac,intodeauna pare putin.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (capia +grasi)
  • 500 g rosii
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml smantana (optional)
  • patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu (optional)
  • 1 jumatate lingura faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti:

Tocam ceapa si o calim in ulei pana devine un pic maronie,adaugam rosiile fara coaja si taiate marunt,lasam 10 min la inabusit la foc mic,adaugam ardeiii copti curatati de coaja si fara seminte,taiati fasii ,adaugam si ardeiul iute tocat marunt,lasam 10 minute,apoi adaugam smantana cu faina desfacuta cu putina apa,lasam 6 minute,oprim flacara si adaugam usturoiul tocat marunt ,amestecam.

La servit se adauga patrunjel tocat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]