Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii

de Bucataras Monica in Pui, 10 Apr 2016 | 8293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 5 cepe mari;
  • 2 morcovi
  • 150 ml. suc de roşii
  • 2 foi de dafin;
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii:

Pasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui.

Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt.

Pasul3: Morcovii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu orificii mici.

Pasul4: Dupa ce ceapa s-a inmuiat, adagam morcovul si le lasam la calit.

Pasul5: Cand legumele s-au calit, adaugam 250 ml apa si acoperim cu un capac astfel carnea se va fragezi si va capata gustul legumelor.

Pasul6: Sarea, piperul si foile de dafin le adaugam dupa ce lichidul din tigaie a scazut.

Pasul7: Adaugam sucul de rosii si mai lasam circa 15 minute.

Tocanita poate fi servita cu mamaliguta calda si oua fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la vas roman II