Tocanita de fasole cu chorizo

de Satisfyyourcravings in Porc, 12 Dec 2016 | 5909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 380 grame fasole gigant conservata (poate fi inlocuita cu fasole alba)
  • 1 lingura de ulei
  • 250 grame chorizo (poate fi inlocuit cu orice carnat afumat)
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • coaja de la 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 400 grame rosii in bulion
  • 500 grame supa de pui sau legume (se poate folosi cub concentrat dizolvat in apa)
  • cateva crengute de cimbru
  • Pentru servit:
  • paine
  • salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole cu chorizo:

Se toaca ceapa marunt si usturoiul felii.

Se taie chorizo felii si se prajesc cateva minute, intr-o tigaie cu ulei, la foc mediu, pana devin aurii. Se scot pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si usturoiul care se calesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile tocate, supa, cimbrul, coaja de lamaie, chorizo si fasolea. 

Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la minim, se acopera si se lasa la gatit 1 ora si 15 minute, amestecand usor din cand in cand. 

La final, se adauga sare si piper si se serveste cu paine si salata simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]