Tocanita de legume (2)

de rodicamaria in Mancaruri de post, 22 Noi 2013 | 3944 vizualizari

 

Am refacut Tocanita de legume.Am schimbat varza alba cu varza rosie si cartoful dulce cu cartof obisnuit. A iesit la fel de buna,dar mai rosie la culoare.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 2 pumni boabe de mazare(din congelator)
  • 2 pumni cubulete de dovlecel
  • 2 pumni conopida taiata floricele mici
  • 2 pumni varza rosie tocata
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 lingura ardei Kapia de la borcan
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml suc de rosii(bulion de casa)
  • sare,piper
  • 1 lingura marar tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume (2):

Se ia vasul Pyroflam si se caleste in ulei ceapa tocata .

Se pun apoi toate ingredientele si se amesteca bine.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se pune capacul si se da la cuptor.Se mai amesteca din cand in cand(de vreo 2 ori in timpul coacerii) in asa fel incat toate legumele sa ajunga in sucul de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]