Tocanita de naut cu cartofi

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 13 Aug 2016 | 15003 vizualizari

 

INGREDIENTE

3 cartofi măricei

500 g năut fiert

3 linguri ulei

3 cepe

3 căței de usturoi

3 frunze de dafin

3 linguri pastă roșii pătrunjel verde

sare

piper

Opțional: ghimbir ras și fulgi de ardei iute

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu cartofi:

Cartofii, se curăță, se spală și se taie cubulețe. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală și se toacă mărunt. Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm ceapa, usturoiul și cartofii. Călim pentru aprox. 5 minute la foc potrivit. Adăugăm frunzele de dafin. Adăugăm apă cât să acopere legumele și lăsăm să fiarbă pentru 15 minute. Verificăm cartofii dacă s-au fiert, apoi adăugăm năutul și pasta de roșii. Mai lăsăm pe foc 10 minute. Condimentăm cu sare și piper. Servim cu pătrunjel verde proaspăt tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]