Tocanita de pipota cu ciuperci

de deliciousflavours in Mancaruri cu carne, 25 Oct 2011 | 10784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pipote
  • 250 g ciuperci (preferabil proaspete)
  • 1 ceapa mai mare
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare, piper
  • patrunjel tocat 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipota cu ciuperci:

Curatam si tocam marunt ceapa, la fel procedam si cu ciupercile. Punem ceapa la calit in putin ulei, adaugam pipotele spalate si apa cat se le acopere putin. Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana sunt aproape gata, moment in care adaugam ciupercile, pasta de rosii, de ardei iute si lasam sa mai fiarba la foc mediu pana sunt fierte atat pipotele cat si ciupercile. La final presaram patrunjel tocat.

Poate fi servita cu diverse garnituri: galuste de faina, paste, orez, mamaliguta, etc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipota cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

deliciousflavours 1

31.10.2011, 09:31

msssss!!!

Bya Ralu 1

23.03.2012, 16:33

deliciousflavours 1

24.03.2012, 12:41

multumesc gurita, te pup!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui