Tocanita de pipote de pui

de Gherca Daniela in Pui, 18 Sep 2015 | 6791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pipote de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 cana de apa
  • 4 catei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

Spalam bine pipotele si le taiem bucati. Ceapa o taiem marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cateva minute, peste adaugam pipotele si lasam pana scade toata apa lasata de pipote.

Intre timp diluam pasta de rosii cu apa si zdrobim usturoiul.

Dupa ce a scazut apa, adaugam sucul de rosii si usturoiul, potrivim de sare, piper si boiaua dulce si lasam la foc mediu acoperite cu capac pana scade toata apa, iar pipotele sunt facute. La sfarsit presaram patrunjel verde deasupra! Servim cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui (papricas de pui)