Tocanita de porc cu cartofi la tigaie

de Isabel in Porc, 17 Mai 2014 | 7611 vizualizari

 

Chiar cumparasem niste carne de porc si zic decat sa fac ce fac de obicei,ba prajita sau la cuptor,pomana porcului,am incercat altceva si asta a iesit ff buna..

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne de porc
  • 4 cartofi potriviti
  • 3 foi de dafin
  • 1 lgt piper
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lg delikat de legume
  • putina ceapa tocata marunt(1/3 )
  • 6 catei de usturoi tocati mic
  • verdeata(1 fir de patrunjer si 1 fir de marar)
  • 1 ceasca zarzavat facut in casa)...se poate si fara
  • 300ml ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi la tigaie:

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie adanca,apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete si cartofii taiati cuburi,fasii,neuniform cat mai gros,dafinul,piperul si delikatul,acoperim si lasam la foc mic sa se rumeneasca usor pe o parte ,apoi pe cealalta parte si scurgem surplusul de ulei(trebuie sa fie cat mai uscata nu sa balteasca in ulei)

.Apoi adaugam zarzavatul(optional),usturoiul,ceapa si lasam aprox. 10 min. amestecand de cateva ori sa nu se arda si in cele din urma adaugam verdeata tocata fin si mai potrivim de condimente dupa gustul fiecaruia.

Se serveste cu gogosari,conopida si castraveti la otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]