tocanita de pui

de marcela1979 in Pui, 29 Dec 2009 | 4867 vizualizari

tocanita de pui

 

INGREDIENTE

  • pulpele si aripile de la un pui
  • ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu sau pasta de ardei 1 lingura
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de pui:

Se spala carnea de pui.Intr-o cratita se pune la calit ceapa tocata marunt,se adauga ardeiul gras sau pasta de ardei ,se adauga carnea de pui si se lasa sa se caleasca.Se pune un pic de boia de ardei si se pune apa sa acopere carnea .Se lasa sa fiarba .cand carnea e fiarta se face o ingroseala din 2 linguri de faina si lapte si se adauga in cratita .Se lasa sa dea un clocot si se adauga frunzele de patrunjel tocat.Se aduga vegeta si piper dupa gust.

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si cu muraturi sau salata de sfecla

Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu suc de rosii