Tocanita de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 6 Feb 2010 | 14146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(am avut de tara)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 3 linguri de faina
  • 5-6 linguri smantana
  • patrunjel,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Se proportioneaza puiul,se spala si se lasa la scurs.Ceapa se taie marunt,morcovul se da pe razatoarea mica si se pun impreuna intr-o cratita cu 2 linguri de ulei.Dupa ce s-au calit se adauga puiul si se lasa putin la fript,apoi se pune apa(sa acopere carne),se da focul la minim si se pune capacul.Cnd s-a fiert carnea faceti un rantas din smantana si faina,opriti focul si-l puneti,amestecand energic sa nu se faca cocoloase.dupa ce ati pus rantasul mai puneti cateva minute pe foc,condimentati si puneti patrunjelul tocat marunt"(eu am pus si cativa catei de usturoi).Am servit cu mamaliguta si castraveti murati.

                   POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de varza cu pulpa de pui