Tocanita de pui cu galuste

de miremirc in Pui, 3 Mar 2012 | 12554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 lg ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lg boia dulce
  • 1 frunza dafin
  • 1/2 lgt nucsoara macinata ( optional )
  • sare
  • piper
  • 1 lg faina
  • apa
  • Galuste :
  • 1 ou
  • 2-3 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu galuste:

Curatam ceapa si o taiem marunt. O calim putin in ulei, apoi adaugam pipetul de pui, spalat si taiat bucatele, boia-ua, sarea, piperul si frunza de dafin. Acoperim cu apa rece si punem sa fiarba 20 de minute.

Galuste : amestecam oul cu faina . Lingurita o introducem in apa firebinte de la tocanita, apoi luam cu ea galuste si le punem in craticioara. Lasam inca 5 minute pe foc , pana se umfla putin galustele. Ele nu trebuie sa fie foarte mari.

Intr-un castronel facem un sos din 1 lingura faina cu putina apa rece. omogenizam bine si turnam peste tocanita . Mai lasam 1 minut pe foc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Maria68 1

03.03.2012, 20:29

Ce mi-ai facut...........le ador le iubesc

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 21:29

delicioasa

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:05

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci