Tocanita de pui cu mamaliguta

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 12625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2 cani lapte
  • 1 lingura smantana
  • sare ,
  • piper
  • 1 cub vegeta de pui
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliguta:

Se prajeste ceapa taiata marunt ,in ulei dupa care se adauga boiaua.


Se adauga pulpele de pui si se intorc pe o parte si pe alta in ulei.Se adauga apa cat sa acopere carnea , se adauga sare si piper si se lasa la fier.

Separat se face ingroseala. Intr-un bol se pune faina si se adauga treptat laptele si smantana amestecand continu pana se omogenieaza.

Cand carnea s-a fiert se adauga ingroseala treptat in cratita amestecand continu si se mai lasa la fiert 2-3 minute dupa care se pune patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]