Tocanita de pui cu mamaliguta

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 12699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia
  • 2 cani lapte
  • 1 lingura smantana
  • sare ,
  • piper
  • 1 cub vegeta de pui
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliguta:

Se prajeste ceapa taiata marunt ,in ulei dupa care se adauga boiaua.


Se adauga pulpele de pui si se intorc pe o parte si pe alta in ulei.Se adauga apa cat sa acopere carnea , se adauga sare si piper si se lasa la fier.

Separat se face ingroseala. Intr-un bol se pune faina si se adauga treptat laptele si smantana amestecand continu pana se omogenieaza.

Cand carnea s-a fiert se adauga ingroseala treptat in cratita amestecand continu si se mai lasa la fiert 2-3 minute dupa care se pune patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]