Tocanita de pui de tara

de cristinutanicolita in Pui, 1 Dec 2015 | 9871 vizualizari

 

#gatescpentruocarte

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 pahar suc de rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 5 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui de tara:

Carnea se condimenteaza cu sare, piper, boia.

Ceapa se curata, spala si se toaca.

Ardeiul se curata de seminte si cotor,se spala si se taie.

Usturoiul se curata si se piseaza.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins.

Se adauga ceapa si se caleste.

Se adauga si carnea si se mai caleste cateva min impreuna cu ceapa.

Se adauaga ardeiul si usturoiul.

Se adauga sucul de rosii si 2 cani de apa.

Cand, carnea s-a fiert se ia de pe foc.

Noi am servit alaturi de mamaliguta calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume mexicane trase la tigaie