Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

de Sidy in Porc, 23 Dec 2010 | 11704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne porc
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 1 rosie
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri ulei
  • faina de malai
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu mamaliguta:

Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele mici, usturoiul, pasta de ardei, sare si piper . Peste carne se adauga o cana cu apa , se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea bine.
Se face mamaliguta punand intr-un litru de apa cu sare , 300 g malai( in ploaie) in momentul cand apa fierbe. Amestecam bine sa nu se faca cocoloase si lasam sa fiarba mamaliga. Amestecam din cand in cand.
Cand sunt bine fierte si carnea si mamaliguta se poat servi cu patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]