Tochitura

de Micutza Luana in Porc, 11 Dec 2013 | 4352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un carnat de casa
  • 3 felii carne de porc
  • un cabanos
  • o bucatica de slanina
  • o ceapa mica
  • o lingura bulion
  • o cescuta de vin
  • o cana de apa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnatul, carnea, cabanosul si slanina se taie cubulete nu foarte mici si se pun la prajit.

Ceapa se toaca marunt si se pune peste carne .

Adaugam usturoiul, sarea, piperul dupa gust, vinul si lasam 5 minute sa se inabuse.

Peste care adaugam bulionul , apa si cimbrul lasam sa scada.

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta , oua si branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita