Tochitura moldoveneasca

de MotanLaOale in Porc, 17 Dec 2012 | 36905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carnati taranesti
  • 200 g carnati de casa afumati
  • 200 g castita afumata
  • 150 g branza de burduf
  • 2 oua
  • malai
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Carnea se taie cubulete si se pune la prajit in ulei.

Cand isi schimba culoarea se adauga si carnatii si costita taiata.

Se presara sare, piper si cimbru.

Se pune putina apa si se lasa la fiert sub capac 15-20 minute.

Se da capacul la o parte si se prajeste in continuare pana dispare apa si bucatile se rumenesc frumos.

Se face mamaliga si se prajesc ouale ochi.

Se pune in farfurie mamaliga, branza de burduf, ouale ochiuri si tochitura.

Se mananca cu muraturi!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada festiva