Tochitura moldoveneasca

de MotanLaOale in Porc, 17 Dec 2012 | 37819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carnati taranesti
  • 200 g carnati de casa afumati
  • 200 g castita afumata
  • 150 g branza de burduf
  • 2 oua
  • malai
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Carnea se taie cubulete si se pune la prajit in ulei.

Cand isi schimba culoarea se adauga si carnatii si costita taiata.

Se presara sare, piper si cimbru.

Se pune putina apa si se lasa la fiert sub capac 15-20 minute.

Se da capacul la o parte si se prajeste in continuare pana dispare apa si bucatile se rumenesc frumos.

Se face mamaliga si se prajesc ouale ochi.

Se pune in farfurie mamaliga, branza de burduf, ouale ochiuri si tochitura.

Se mananca cu muraturi!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu costita proaspata de porc