Tochitura olteneasca

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 24914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g carne de porc
  • 150-200g kaizer
  • 8-10 ciuperci champignon
  • 1 arde gras
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita ulei
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Taiem carnea in cubulete si costita o taiem feliute subtiri. punem uleiul intr-o tigaie si prajim carnea alaturi de cateva rondele de ceapa. Dupa ce cubuletele sunt rumenite bine, le scoatem pe o farfurie si punem la prajit si feliile de kaizer.

Cand si kaizerul este gata prajit, il punem pe farfurie langa carne.
In uleiul in care am prajit carnea si kaizerul punem la calit ceapa. Cand ceapa devine aurie, punem si ciupercile peste, mai lasam cateva minute la calit si punem si ardeiul gras.

Peste legumele calite punem carnea si kaizerul si turnam sucul de rosii. Inabusim 10-15 minute la foc mic, dupa care adaugam si usturoiul zdrobit cu lama cutitului, sare si piper dupa gust si e gata tochitura noastra.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta, cu putin patrunjel presarat si eventual branza veche de oaie rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]