Tochitură Panacris

de Panacris in Porc, 16 Apr 2013 | 5491 vizualizari

 

De la mica întâlneală mi-a rămas gândul la tochitura lui Medi! Zis și făcut!

 

INGREDIENTE

  • ceapă verde 4 fire,
  • fleică de porc cca 600 g,
  • ciuperci champignon cca 350 g,
  • cârnați semiafumați cca 400 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de floarea soarelui,
  • boia de ardei dulce,
  • vin de masă cca. 350 ml,
  • mărar verde cca. 1/2 legătură,
  • gnochi cca. 500 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură Panacris:

Ceapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă.

Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la amestecul de ceapă și ciuperci. Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu apă și vin, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 45 de minute. Spre sfârșitul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt, gnochii-le fierte și se mai lasă să dea un clocot.

Se servește fierbinte cu salată de sezon. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Gnochii sunt un fel de găluște din cartofi, se găsesc proaspete la raionul cu paste proaspete, numia bune de pus la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete banatene