Tort Cremsnit –ediţie revizuită şi dichisită

de diaconta in Torturi, 1 Apr 2012 | 10284 vizualizari

COMENTARII (78)

Oana 1

01.04.2012, 15:59

La multi ani nepoatei! tare frumos tortuletul si sigur buuuun rau!

angyb 1

01.04.2012, 16:00

ce bunatate

RuxyRux 1

01.04.2012, 17:39

Ce spectacol culinar Dia!!! O explozie de frumusete! Sa-ti traiasca nepotica !!! Nu stiu cum se poate cineva abtine sa nu-i ofere toate aplauzele...la scena deschisa! Te imbratisez cu drag si o duminica placuta iti doresc!

MotanLaOale 1

01.04.2012, 17:56

frumos

iry-gabriela 1

01.04.2012, 18:20

doamne dar arata bestial

Maria68 1

01.04.2012, 18:41

Doamne Dia .......dar ce ne-ai pregatit.....o minunatie!!!!Ne imbolnavesti de atata pofta

mamaieelena 1

01.04.2012, 18:56

ooo dar ce revizie ai bagat si dichisit; chiar grozav a iesit

diaconta 1

01.04.2012, 19:17

Mamaie pai mai capatam experienta si mai indreptam ce ne nemultumeste

diaconta 1

01.04.2012, 19:18

Ruxy ce dor imi era de tine si de cuvintele tale frumoase

diaconta 1

01.04.2012, 19:18

Maria multumesc

diaconta 1

01.04.2012, 19:19

Iri_Love
Angy
Motanel
Oana multumesc

ela 1

01.04.2012, 19:19

iar ne intarati?

Rocsi 1

01.04.2012, 19:20

La multi ani nepoatei tale iar pentru tort nici nu mai are rost sa te felicit ca stii prea bine ca iti ies de nota 20

Sim0na 1

01.04.2012, 19:20

Waw!!! Absolut minunat!!!! La multi ani sarbatoritei!

diaconta 1

01.04.2012, 19:20

Alinutza
Ana Maria te pup fata faina
Dakris
marinicayou
multumesc mult dragii mei

Rocsi 1

01.04.2012, 19:20

Auzi crema iese asa mai tarisoara,adica sa nu curga???

diaconta 1

01.04.2012, 19:21

Ela ce-am mai facut?

diaconta 1

01.04.2012, 19:22

Sim0na multumim
de fapt sarbatorim amandoua nepoatele,doar ca una e la Timisoara si nu pot sa-i fac si ei.doar acum doi ani am avut bucuria sa le sarbatorim impreuna

diaconta 1

01.04.2012, 19:23

Rocsi,fiind tort si pentru ca nu avea margine,de data asta am pus si gelatina ca sa fiu sigura
dar sa stii ca si la celalalt crema a fost foarte ok dupa ce a stat o zi la frigider

diaconta 1

01.04.2012, 19:24

Multumesc Rocsi esti o scumpa

Rocsi 1

01.04.2012, 19:26

Aha...eu tot am facut creme din alea de patiserie,si am gasit retete si in carti,dar nu prea ies tarisoare ,ci mai moi..si as vrea o crema pentru prajituri,dar sa nu aiba unt sau margarina(sau sa aiba putin)dar sa aiba consistenta unei budinci!!!dar daca pun in plus amidon sau faina cred ca e bine multumesc mult

ela 1

01.04.2012, 19:27

ai venit iar sa ne faci pofta

diaconta 1

01.04.2012, 19:30

Rocsi,important este sa nu pui prea mult albus,o va inmuia oricat de tare ar fi fost inainde de a-l adauga.Sau poti sa pui frisca in loc de albus,dar sa fie foarte bine batuta.

diaconta 1

01.04.2012, 19:31

Ela,nu recunosc nimic

Rocsi 1

01.04.2012, 19:34

nu pun eu albusuri in crema de genul asta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort inima de capsuni (fara lapte)