Tort cu crema "nocciola" si crema ganache

de mary993 in Torturi, 23 Sep 2013 | 12341 vizualizari

COMENTARII (14)

Ina 1

23.09.2013, 20:55

prima venita, prima servita!

- Andreea - 1

23.09.2013, 21:07

Foarte bun dar am o nelamurire:crema nocciola nu trebuia sa contina si alune de padure ( nocciole) ?

Panacris 1

23.09.2013, 21:10

Caro, păi dacă a pus nutella, a devenit crema nocciola

Lavinia 1

23.09.2013, 21:11

Bun tort

- Andreea - 1

23.09.2013, 21:14

Asa e...dar asa nu mai e crema nocciola !!!Eu stiu ca,crema nocciola se face altfel ...Oricum tortul arata foarte bine

Lia_ 1

24.09.2013, 06:39

la pandispan chiar nu e nevoie de praf de crescut daca se bat separat albusurile si se amesteca de jos in sus sa nu piarda aerul; l=am facut de zeci de ori in viata asta si nu mi s-a lasat!

eu la crema anache m-am chinuit ca ma ambitionez sa iau frisca lichida din smantana dar numai Milli 32% s-a batut

arata bn tortul

Aurelia 07_07 1

24.09.2013, 06:56

adry88 1

24.09.2013, 08:03

MotanLaOale 1

24.09.2013, 08:50

Lau 1

24.09.2013, 09:19

_Alina_ 1

24.09.2013, 09:22

Rocsi 1

24.09.2013, 11:28

Yamiiii

angyb 1

24.09.2013, 12:52

Anett 1

24.09.2013, 15:29

ce deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu spuma de lamaie