Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)

de Micutza Luana in Torturi, 21 Apr 2013 | 3179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 gr faina tip 00
  • 200 gr faina de cocos
  • 200 ml lapte
  • un plic drojdie pt dulciuri
  • 200 gr Nuttela
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco):

Se freaca ouale cu zaharul pana se fac spuma. Treptat adaugam uleiul, faina si faina de cocos. Se bate cu mixerul la viteza mica pana devine pufos, apoi adaugam cate un pic din lapte si la sfarsit drojdia .

Intr-o tava tapetata cu faina se adauga aluatul si deasupra se toarna Nuttela topita in prealabil la baine-marie.

Se baga la cuptor la temperatura de 180 grade timp de 30 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat