Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare. In alt bol mixam galbenusurile cu zaharul si esenta pana devine o crema, adaugam amidonul amestecat cu faina, praful de copt, cacao, faina, amestecam cu o spatula.
La final adaugam treptat spuma de albusuri amestecand cu miscari usoare.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca bine dupa care il vom taia in 4 felii.
Crema-laptele il punem pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam nuca de cocos si lasam cateva ore la inmuiat.
Dupa care strecuram laptele (nu aruncam nuca de cocos)
Mixam oaule cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam amidonul si mixam bine,adaugam treptat laptele caldut.
Punem amestecul pe foc amestecand continuu pana se ingroasa ca o budinca, adaugam nuca de cocos si omogenizam.
Lasam sa se raceasca,
Crema 2-amestecam visine cu frisca mixata inainte.
Crema de ciocolata-mixam ouale cu zaharul,adaugam amidonul,cacao si treptat laptele caldut.
Punem amestecul pe foc amestecand continuu pana ce se ingroasa, lasam sa se raceasca.
Ansamblare-asezam prima foaie-o insiropam-adaugam crema nuca de cocos-foaie crema-2-foaie-1/2din crema de ciocolata -ultima foaie si imbracam tortul in crema de ciocolata.
Eu am adaugat napolitana maruntita si cateva bombonele pentru decor.
Dam la rece cateva ore inainte de servire.