Tort din ciocolata alba cu capsuni

de cristina1985 in Torturi, 23 Noi 2014 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 400 g biscuiti cu cacao
  • 200 g unt
  • Crema:
  • 250 g frisca
  • 500 g ciocolata alba
  • 250 g mascarpone
  • Ornat:
  • 1 kg capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din ciocolata alba cu capsuni:

Blatul: biscuitii se macina ( eu i-am dat pe masina de nuca),se amesteca cu untul topit si se  aseaza intr-o oala tapetata cu hartie de copt . Diametrul oalei sa fie de 23 cm. Se tine la cuptor 20 minute foc mic.

Crema: se pune frisca intr-o oala pe foc si se adauga ciocolata alba.Cand ciocolata s-a topit si s-a racit ,se adauga mascarpone.

Cand blatul s-a racit se pune crema si se tine la frigider cel putin 12 ore. Apoi se orneaza cu capsuni.

TIPS-URI

1

Se poate orna si cu zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din ciocolata alba cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort racoritor de vara