Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici

de Oana in Torturi, 24 Iun 2011 | 10518 vizualizari

 

Un deliciu cremos, plin de fructe si savoare, perfect intr-o zi de vara! Preparare fara coacere :)

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar brun
  • un pliculet zahar vanilat bourbon
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g frisca lichida
  • 200 g zmeura
  • o piersica mare
  • piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici:

Galbenusurile se bat la bain-marie impreuna cu zaharul brun si zaharul vanilat, pana se obtine o spuma si incep sa se ingroase. Se lasa la racit. Se amesteca apoi cu branza de vaci si cu frisca batuta bine. Fructele se spala si se scurg bine, piersica se taie cubulete. Se amesteca in crema. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile la baza si pe margini. Piscoturile de pe margini le-am taiat pe jumatate. Se toarna crema si se lasa la rece cel putin 4 ore. Nu este nevoie de gelatina la acest tort, se va intari super crema!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Magia verii", cu branza, zmeura si piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]