Tort ying yang

de 28_andreea in Torturi, 19 Noi 2010 | 4175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 gr margarina RAMA
  •  200 gr biscuiti de cacao
  •  300 ml lapte
  • 200 frisca
  • 1 plic praf de crema "Mousse au chocolat"
  • 1 plic praf de crema "Mousse a la vanille"
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ying yang:

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu margarina.Se tapeteaza o forma de tort de 26 cm cu hartie de copt si se aseaza compozitia de biscuiti.Se da la frigider.
Se prepara cremele,cu cate 100 ml frisca si 150 ml lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Pe blat se aseaza un rand de crema alba,una neagra,si tot asa pana se termina cremele.Se da tortul la frigider cel putin 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ying yang" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Spirala cu ciocolata alba si jeleu de zmeura"