Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa

de silvi0ara in Paste, 29 Apr 2010 | 6911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tortelloni alla carne
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie sos de rosii-400g
  • 200ml smantana pentru gatit  
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • busuioc proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat sau uscat
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan ras sau cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se scot.Se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga smantana pentru gatitsi .Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Se servesc fierbinti cu parmezan ras sau cascaval,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PASTE CARBONARA