Triunghiuri aperitiv cu mere si ceapa

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2012 | 6154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 32 de buc. avem nevoie de :
  • 400 g aluat foietaj,
  • 2 cepe ,
  • 2 mere,
  • 50 g unt,
  • marar proaspat,
  • putina branza ( cascaval,telemea,mozzarella etc),
  • 1 galbenus de ou pentru uns,
  • sare
Portii: 32
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri aperitiv cu mere si ceapa:

Taiem ceapa julienne si o calim pana se inmoaie in 50 g unt. Adaugam merele taiate cubulete nu foarte mici si le calim impreuna pentru cca 5 minute,pana se inmoaie si merele. Adaugam putina sare dupa gust. Branza (eu am folosit telemea) o pisam cu o furculita,adaugam marar tocat marunt si sare daca mai este nevoie.

Taiem aluatul foietaj in triunghiuri. Pe fiecare triunghi,in mijloc punem cate o lingurita din compozitia de mere si ceapa,peste presaram putina branza si asezam o crenguta de marar proaspat. Ungem marginile triunghiurilor cu galbenus de ou si asezam aperitivele intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 20 de minute,pana se rumenesc frumos. 

Sunt delicioase atat calde cat si reci ! Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri aperitiv cu mere si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]