Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde

de Alexandra Burz in Peste, 3 Feb 2014 | 14307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 2 lime
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o jumatate brocoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde:

Curatam si spalam bine pestele.

Curatam si spalam bine legumele.

Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si ciupercile taiate felii.

Asezonam cu sare, piper si oregano.

Adaugam pestele, asezonam din nou cu sare si piper.

In burta fiecarui peste punem felii de lamaie, iar printre bucati din nou lamaie, buchetele de brocoli, ceapa si ciuperci.

Adaugam vinul alb, acoperim cu o folie si dam la cuptor pentru 30 minute.

Scoatem, inlaturam folia si mai lasam la foc mediu aproximativ 20 minute.

Servim cu sos din suc de limeta, patrunjel verde tocat marunt, ulei de masline, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somn cu ciuperci la cuptor