Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac

de Panacris in Peste, 10 Iun 2012 | 4400 vizualizari

 

O combinatie deosebita! Sanatate in farfurie!:)

 

INGREDIENTE

  • trunchi de merlucius 3 bucati,
  • vin rosu sec 250 ml.,
  • spanac proaspat 300g.,
  • lamaie 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin,
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac:

Spanacul se curata, se poseaza in putin ulei de masline. Pestele se curata, se condimenteaza si se pune la prajit in tigaia doubleta. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra pestelui. Se inchide tigaia si se lasa sa se prajeasca cca. 15 minute. Se adauga apoi vinul si se mai lasa sa fiara innabusit cca. 5 minute. Pestele se serveste fierbinte, alaturi de feliile de lamaie si spanacul posat. Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

11.06.2012, 08:26

numai bunatati

Panacris 1

11.06.2012, 09:15

Multumesc ptr. aprecieri!

roxanabucataras 1

11.06.2012, 22:03

vrednicutza de tine ce bun gatesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]