Turta cu ciocolata

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 4949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina alba
  • 4 linguri faina de malai
  • 200 gr zahar
  • 230 gr unt
  • 1 ou
  • 200 gr fulgi de ciocolata
  • 100 gr ciocolata alba, topita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta cu ciocolata:

1. Incinge cuptorul la 180˚

2. Intr-un vas amesteca faina alba cu faina de malai. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi incorporeaza oul. Inglobeaza ingredientele uscate, amesteca bine apoi adauga fulgii de ciocolata. Pune aluatul obtinut intr-o tava de copt rotunda (unsa cu grasime) si da prajitura la copt 20-25 minute.Lasa prajitura sa se raceasca complet.

3. Taie prajitura in triunghiuri subtiri apoi inmoaie varful acestora in ciocolata alba topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

La Ancuta 1

10.01.2011, 13:33

faina

Teo 1

10.01.2011, 21:58

uite ca si din malai ies prajituri frumoase !

mirela0911 1

11.01.2011, 15:08

tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca