Vareniki

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2009 | 10517 vizualizari

 

Reteta ruseasca ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. faina
  • 100 gr. unt
  • 1 ou
  •  200 gr. brinza
  •  150 gr smintina
  • sare
  • piper
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vareniki:

 

 

 

Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, dupa aceea se intinde o foaie subtire si se taie in patrate . In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat in prealabil cu smintina, sare si piper. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile. Acesti colturasi se pun sa fiarba in apa clocotita si sarata. Se servesc cu unt topit sau dupa preferinta cu smantana.

p.s. ca sa nu va complicati prea mult puteti lipi cele 2 laturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vareniki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vareniki