Vareniki

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2009 | 10339 vizualizari

 

Reteta ruseasca ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. faina
  • 100 gr. unt
  • 1 ou
  •  200 gr. brinza
  •  150 gr smintina
  • sare
  • piper
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vareniki:

 

 

 

Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, dupa aceea se intinde o foaie subtire si se taie in patrate . In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat in prealabil cu smintina, sare si piper. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile. Acesti colturasi se pun sa fiarba in apa clocotita si sarata. Se servesc cu unt topit sau dupa preferinta cu smantana.

p.s. ca sa nu va complicati prea mult puteti lipi cele 2 laturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vareniki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vareniki