Varza acra, calita

de lia maria in Mancaruri cu carne, 2 Apr 2010 | 9578 vizualizari

 

Gustoasa si hranitoare, ca mancare de baza sau garnitura la fripturi. Eu am servit-o alaturi de carnaciori prajiti si carne de pasare,dupa preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • Ulei
  • Cimbru
  • Foi de dafin
  • Pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra, calita:

Varza se spala bine din doua, trei ape si se taie fideluta. Se ia o tigaie mai adanca, se pune putin ulei si se caleste varza, amestecand din cand in cand sa nu se arda. Adaugam doua foi de dafin ,putin cimbru uscat si lasam sub capac pana varza este bine calita si se inmoaie. Adaugam doua linguri pasta de bulion, lasam sa mai dea doua trei clocote si varza noastra este gata pentru servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra, calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita cu kaiser