Varza calita cu carne de porc

de dantes in Porc, 17 Aug 2017 | 5354 vizualizari

 

M-a inspirat claudia O cu reteta https://www.bucataras.ro/retete/varza-calita-cu-carne-de-porc-82506.html, dar am adaugat in plus cateva legume si am inlocuit pasta de rosii cu rosii proaspete

 

INGREDIENTE

  • 1 varza proaspata
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 ardei gras
  • 1 kg carne de porc
  • 30 ml ulei
  • Sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • 2 rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carne de porc:

Se toaca varza, se sareaza si se lasa putin sa se inmoaie. Se pune uleiul in cratita, carnea de porc taiata cubulete si se prajeste.

Cand carnea este bine facuta, se adauga ceapa taiata marunt, morcovul taiat rondele si se calesc putin si se toarna apa cat sa acopere ingredientele. Dovlecelul se taie cubulete si cu varza scursa de apa se adauga la compozitia de mai sus si se mai lasa la fiert; cand sunt aproape gata, se adauga rosiile decojite si date pe razatoare. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si marar dupa gust.

Se poate consuma ca atare, cine doreste, poate pregati si o mamaliguta alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

18.08.2017, 20:53

Oricand servesc o portie, ca tare imi place!

kytz 1

19.08.2017, 09:36

Foarte bună mâncarea asta!

dantes 1

20.08.2017, 08:55

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului