Varza cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 27 Sep 2011 | 15459 vizualizari

 

Ca la mama acasa,,, imi este dor!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza, 
  • carne de porc, 
  • 1 l de bors,
  • 4 cepe potrivite,
  • 1 morcov,
  • 1 legatura de patrunjel,
  •  suc de rosii/buliondupa gust  
  • condimente: cimbru, sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Punem carnea  la fiert pentru aproximativ o ora. Asta, doar dupa ce am spalat-o foarte bine, in mai multe ape.  Intre timp, taiem varza  fideluta - sau asa cum doreste fiecare - , si, o punem la fiert impreuna cu carnea. Separat, calim ceapa si morcovul impreuna cu sucul de rosii/bulionul in putin ulei. Cand varza este fiarta adaugam borsul acru impreuna cu prajeala si condimentele, acoperim oala cu un capac si lasam sa  la foc mic pentru aproximativ 15-20 de minute. La sfarsit adaugam putin cimbru si patrunjelul tocat marunt.

Se poate servi cu mamaliguta si ardei iute!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stamppot zuurkool (varza acra cu cartofi si afumatura)