Varza dulce cu piept de pui la cuptor

de mirela0911 in Pui, 4 Noi 2012 | 12485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce mare
  • 1 piept de pui
  • 150 g piept porc presat
  • 1 gogosar
  • 2 rosii bine coapte
  • sare, piper
  • cimbru
  • 2 rosii mai mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu piept de pui la cuptor:

Se taie varza fideluta. Intr-o cratita incapatoare cu putin ulei, se pune varza la calit cu un pic de sare. Se adauga si putina apa si se acopera cu un capac. Se amesteca din cand in cand pt a nu se prinde de fundul cratitei si se lasa pana se inmoaie varza. 

Intre timp, pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit in 2-3 lg ulei de masline pana se albeste carnea. Se taie si pieptul presat bucatele micute, gogosarul taiat feliute si se pun in tigaie alaturi de pieptul de pui. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa cateva minute amestecand, dupa care se lasa deoparte. 

Cele doua rosii coapte se oparesc putin, se decojesc iar pulpa se taie cubulete si se amesteca cu varza. Se mai condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat. Se mai lasa cateva minute dupa care se amesteca cu carnea. Toata compozitia se transfera intr-un vas de yena iar deasupra se orneaza cu rosii taiate felii si o crenguta de cimbru. Se da la cuptor pt cca 30 minute (pana incepe sa prinda culoare deasupra). Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana