Varza umpluta

de vero_closca in Porc, 29 Mai 2010 | 4993 vizualizari

 

baiatul meu cel mare numeste aceasta reteta "sarmaluta uriasa".

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2  legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1-2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • pasta de rosii(amestecata cu putina sare si piper)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Se amesteca carnea tocata cu ceapa si verdeturile tocate fin,cu oul,sare,piper si cimbru.

Varza se curata,se spala si i se scoate cu grija miezul,se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper, apoi se umple cu amestecul de carne. Se aseaza intr-o tava,se toarna o cana de supa de legume si se da la cuptor pt o ora la foc mediu.

Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava ca sa nu se usuce. Cu 10 minute inainte de a opri focul torni deasupra sosul de rosii.Servesti fierbinte.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ANCA 1

29.05.2010, 11:19

f buuuun si Miha a facut varza umpluta, asemanator, anul trecut.. de cand zic si eu, si nu apuc

Roxana 1

29.05.2010, 12:26

ce tare

Rocsi 1

29.05.2010, 19:39

super interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]