Vinete calite - baza pentru diverse preparate

de Bucataras Diana in Conserve, 25 Mar 2018 | 3017 vizualizari

 


Nu o sa scriu cantitatile, pentru ca sincera sa fiu de cand am preparat reteta (august 2017) am cam uitat :P . Ce pot sa va spun este ca azi am desfacut un borcan sa fac niste bruschete si sunt in perfecta stare, foarte bune, gata de folosit. :)

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete calite - baza pentru diverse preparate:

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim, amestecand continuu, pana se inmoaie. Le lasam sa se racoreasca putin apoi le punem in borcane, inchidem bine capacul si le fierbem la bain-marin circa 20 de minute. Scoatem borcanele din apa si le punem sa se raceasca incet, cu capacul in jos, sub o patura, pana dimineata. Le asezam frumos in camara si le folosim la nevoie :P Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete calite - baza pentru diverse preparate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:50

ce bine este cu camara plina

Bucataras Diana 1

28.03.2018, 09:26

Chiar e bine cand ai cu ce "te juca" in bucatarie

dantes 1

30.03.2018, 17:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii chery la borcan