Vinete pane cu urda si ardei gras

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 5195 vizualizari

 

Va invit la un aperitiv rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ½ ardei gras rosu
  • 150g urda
  • 50g smantana grasa
  • 2 oua
  • 100g pesmet
  • 30g faina
  • 100ml ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu urda si ardei gras:

Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte.

Urda, o amestecam cu smantana, cu ardeiul tocat marunt, sare si putin piper.

Rondelele de vanata, le stergem  de zeama lasata si le trecem rand pe rand prin faina, ou si pesmet.

Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim vinetele pe ambele parti, dupa care le scoatem dinnou la scurs intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-au prajit si scurs, asezam paneurile una peste alta avand intre ele crema de urda si ardei. Deasupra mai punem un strat de crema si decoram cu feliute de ardei.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu urda si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (26)

Teo 1

04.08.2010, 22:40

parca e o portie de tort !

Ina 1

04.08.2010, 22:46

nu merg la nani pana iau si eu o portie de aici

Corinuta 1

05.08.2010, 00:14

super reteta! 5 furcu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]