Vinete umplute cu branza de vaci

de nico15 in Mancaruri de legume, 15 Noi 2010 | 6781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 2-3 dovlecei
  • 2-3 morcovi
  • 600-750 g de branza de vaci
  • sare, piper,
  • 3-4 usturoi,
  • marar / piper / boia
  • Pentru design:
  • Felii de lamaie si patrunjel / leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu branza de vaci:

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete.

Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi zdrobit si marar/boia dar se poate lasa si fara aceste ingrediente, se sareaza si pipereaza. Deci vanata scobita se pune branza de vaci se introduce dovlecelul se umple cu branza de vaci si se introduce morcovul. Ulterior vinetele se invelesc in folie si se dau la cuptor se incearca vor fi gata cand sunt patrunde bine.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille