Waffe cu pere caramelizate

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 4 Noi 2010 | 8045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  •  2 oua
  •  100 g zahar
  •  150 ml lapte
  •  3 linguri unt
  •  1 lingurita praf de copt
  •  faina cat sa obtinem un aluat mai gros decat cel de clatite
  • Pere caramelizate:
  • 2 pere
  • 100 g zahar brun
  • 50 g unt
  • 50 ml frisca lichida

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu pere caramelizate:

Aluat:ouale se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga untul topit si laptele.Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.Se pune un polonic din compozitie in forma de Waffe si se coc aprox 5 min.

Pere caramelizate:zaharul brun se pune intr-o cratita si se topeste,apoi se adauga untul si se amesteca energic;se adauga si frisca lichida si se mai tine 5 minute pe foc mic.Perele se curata de coaja si se taie cubulete;se amesteca cu,caramelul racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu pere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec cu pere (de post )