Zacusca de ardei cu fasole

de lili in Zacusca, 25 Aug 2010 | 10185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ceapa
  • 1 kg fasole pastai
  • 1 l bulion
  • 1/2 l ulei
  • piper
  • sare
  • conservant (salicilat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de ardei cu fasole:

Ardeii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Se pun la prajit pana lasa ulei. Ceapa se curata si se prajeste la fel. Fasolea se taie bucatele mici si se fierbe. Dupa ce ceapa s-a calit bine (devine aurie) se amesteca cu fasolea si pe urma cu ardeii prajiti. Se adauga bulionul si se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa sa dea cateva clocote.

La final se adauga conservantul, se mai da un clocot si se opreste focul. Se pune in borcane. Acestea se dau la dunst 20 de minute. Dupa ce se racesc se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ardei cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lili 1

25.08.2010, 21:42

multumesc fetelor...Sidy sa stii ca noua ne place mai mult cu pastai decat cu fasole uscata...anul trecut am facut pentru prima data si toata s-a mancat repede...va multumesc la toate de furculite..

nadina73 1

26.08.2010, 00:58

cu fasole boabe am facut dar u pastai nucred ca e foarte buna5 furcu

Corinuta 1

26.08.2010, 14:29

Cu fasole boabe fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ghebe